Ingaröhallen

Varannan helg + sommarjobb

Vill du jobba med oss?

Vi söker nu fler medarbetare till oss på Ingaröhallen. Det vi söker är en serviceinriktad och positiv person, som bemöter kunder med ett leenden på läpparna och som vill ge kunderna den bästa upplevelsen dem kan få när dem handlar hos oss. Känns det som dig? Va härligt!

Om Ingaröhallen

Ingaröhallen är en fristående matbutik som ligger ute på Ingarö. I och med att vår butik ligger ute i Stockholms skärgård har vi ett högt tempo under sommarhalvåret och lugnare under vinterhalvåret. Under vintern lägger vi istället mycket tid på att uppdatera vår butik för att bli bättre och bättre.

Vårat fokus ligger på att erbjuda en hög servicenivå till våra kunder, både i bemötandet av oss i personalen, men även genom vårat noggrant utvalda sortiment. 

Vi vill sprida matglädje! 

Upplevelsen av matlagning börjar i butiken. Därför är det otroligt viktigt för oss att våra kunder först och främst känner sig välkomna, sedda och får den hjälp dem behöver. Vi jobbar även hårt med att kunna erbjuda unika och kvalitativa produkter från mindre producenter som tar fram deras produkter med passion och glädje. I allt vi gör jobbar vi för att erbjuda kvalitet och det har visat sig att uppskattas. 

Arbetsuppgifter

Varannan helg & sommarjobb

Dina arbetsuppgifter kommer både innefatta att assistera butiksansvarig med arbetsuppgifter ute i butik och även arbetsuppgifter som kassaarbete. Det är viktigt att du kan jobba i team och att du klarar av att ta ansvar för flera arbetsuppgifter samtidigt.

Att jobba i Livsmedelsbutik kan innebära varierande arbetstider, vilket innebär både tidiga morgnar och sena kvällar, samt helgarbete. 

Butikens öppettider:

Mån – Fre 07.00 – 22.00

Lör – Sön 08.00 – 21.00

Personliga erfarenheter & meriter

Vi söker dig som är 20år eller äldre. Du gillar att arbeta i butik och ser det som din framtid. Du har ett matintresse och tycker om möten med kunder, försäljning och gillar att jobba i team. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och gillar variationen av högt och lågt tempo.

Tidigare arbetslivserfarenhet inom livsmedelsbranschen meriteras!