Ingaröhallen

Heltid, Frukt & Grönt Ansvarig

Vill du jobba med oss?

Vi söker nya medarbetare till Ingaröhallen. Vi söker dig som är en serviceinriktad och positiv person. Som bemöter våra kunder med ett leende på läpparna och ger dem den bästa tänkbara upplevelsen. Känns det som dig? Härligt! 

Om Ingaröhallen

Ingaröhallen är en fristående matbutik som ligger ute på Ingarö. Vi har ett högt tempo med många besökare under sommarhalvåret och lugnare under vinterhalvåret. Vi lägger stort fokus på att erbjuda en hög servicenivå till våra kunder. Både genom hur vi bemöter våra kunder och genom ett noggrant utvalt sortiment. 

Vi vill sprida matglädje! 

Upplevelsen av matlagning börjar i butiken. Därför är det otroligt viktigt för oss att våra kunder känner sig sedda och hörda och får den hjälp som dem behöver. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda unika och kvalitativa produkter från mindre leverantörer, där dem tar fram produkter med glädje och passion. Vi söker dig med ett matintresse för att kunna bibehålla och utveckla den standard vi har i butiken idag.

Arbetsuppgifter

I rollen som Frukt & Grönt Ansvarig ansvarar du för inköp, prissättning och sortiment. Det innefattar även att du tar emot och plockar varuleveranser. 

Tjänsten är en heltidstjänst 40h/veckan

Du kommer att vara ledig en vardag i veckan och jobba varannan helg. Vi är en skärgårdsbutik med högt tempo under sommaren. Detta innebär att ansvariga i butiken har möjligheten att ta ut max tre veckor under juni-augusti, då vi behöver vår duktiga personal på plats under högtrycket. 

Tjänsten innefattar även att hjälpa till med andra arbetsuppgifter i butiken, så som kassaarbete och plock av övriga varor.

Arbetstiderna kommer att vara 7-16 under högsäsong och 8-17 under lågsäsong.

Butikens öppettider:

Mån – Fre 07.00 – 22.00

Lör – Sön 08.00 – 21.00

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse och lön enligt avtal. 

Personliga erfarenheter & meriter

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete inom livsmedel eller liknande arbeten. Du är 20år eller äldre. Du har ett matintresse och tycker om möten med kunder, försäljning och gillar att jobba i team. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och gillar variationen av högt och lågt tempo.