Ingaröhallen

Deltid i Manuella Färskvarudisken

Vill du jobba med oss?

Vi söker nu fler medarbetare till oss på Ingaröhallen. Det vi söker är en serviceinriktad och positiv person, som bemöter kunder med ett leenden på läpparna och som vill ge kunderna den bästa upplevelsen dem kan få när dem handlar hos oss. Känns det som dig? Va härligt!

Om Ingaröhallen

Ingaröhallen är en fristående matbutik som ligger ute på Ingarö. I och med att vår butik ligger ute i Stockholms skärgård har vi ett högt tempo under sommarhalvåret och lugnare under vinterhalvåret. Under vintern lägger vi istället mycket tid på att uppdatera vår butik för att bli bättre och bättre.

Vårat fokus ligger på att erbjuda en hög servicenivå till våra kunder, både i bemötandet av oss i personalen, men även genom vårat noggrant utvalda sortiment. 

Vi vill sprida matglädje! 

Upplevelsen av matlagning börjar i butiken. Därför är det otroligt viktigt för oss att våra kunder först och främst känner sig välkomna, sedda och får den hjälp dem behöver. Vi jobbar även hårt med att kunna erbjuda unika och kvalitativa produkter från mindre producenter som tar fram deras produkter med passion och glädje. I allt vi gör jobbar vi för att erbjuda kvalitet och det har visat sig att uppskattas. 

Arbetsuppgifter

Deltidstjänst 20 timmar i veckan

Du kommer främst att arbeta i vår uppskattade manuella färskvarudisk. Där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att erbjuda våra kunder den bästa tänkbara service. 

Dina arbetsuppgifter blir främst att expediera kunder från manuella färskvarudisken, men kan även innefatta andra arbetsuppgifter. Under högsäsongen jobbar du för det mesta i team, då vi har ett större antal besökare. Under lågsäsongen jobbar du oftare på egen hand och kan även behöva hjälpa till med övriga arbetsuppgifter ute i butiken, exempelvis kassaarbete.

Arbetet innefattar varierande arbetstider under butikens öppettider. Vilket innebär både tidiga morgnar och sena kvällar, samt helgarbete. Du kommer arbeta varannan helg och har då ansvaret över manuella färskvarudisken. 

Butikens öppettider:

Mån – Fre 07.00 – 22.00

Lör – Sön 08.00 – 21.00

Du som söker denna tjänst har ett stort driv och engagemang. Du har ett matintresse som du gärna delar med dig av till dina kunder.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning på deltid. Provanställning tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse och lön enligt avtal. 

Under Juni-Augusti kan vi även erbjuda fler timmar till 30-35 timmar i veckan. 

Personliga erfarenheter & meriter

Vi söker dig som är 20år eller äldre. Du gillar att arbeta i butik och ser det som din framtid. Du har ett matintresse och tycker om möten med kunder, försäljning och gillar att jobba i team. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och gillar variationen av högt och lågt tempo.

Tidigare arbetslivserfarenhet inom livsmedelsbranschen meriteras!