Ingaröhallen

Dricka & Stängnings- Ansvarig

Vill du jobba med oss?

Vi söker nya medarbetare till Ingaröhallen. Vi söker dig som är en serviceinriktad och positiv person. Som bemöter våra kunder med ett leende på läpparna och ger dem den bästa tänkbara upplevelsen. Känns det som dig? Härligt! 

Om Ingaröhallen

Ingaröhallen är en fristående matbutik som ligger ute på Ingarö. Vi har ett högt tempo med många besökare under sommarhalvåret och lugnare under vinterhalvåret. Vi lägger stort fokus på att erbjuda en hög servicenivå till våra kunder. Både genom hur vi bemöter våra kunder och genom ett noggrant utvalt sortiment. 

Vi vill sprida matglädje!

Upplevelsen av matlagning börjar i butiken. Därför är det otroligt viktigt för oss att våra kunder känner sig sedda och hörda och får den hjälp som dem behöver. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda unika och kvalitativa produkter från mindre leverantörer, där dem tar fram produkter med glädje och passion. Vi söker dig med ett matintresse för att kunna bibehålla och utveckla den standard vi har i butiken idag.

Arbetsuppgifter

I rollen som Stängnings-ansvarig ansvarar du för driften av butiken under eftermiddag och kväll. Arbetet innefattar arbetsledning, påfyllning, kassaarbete och att hålla rent och snyggt i butiken. Som Dricka-ansvarig ansvarar du för beställning, påfyllning och underhåll. 

Tjänsten är en deltidstjänst 30-35h/veckan

Dina arbetstider kommer att vara tre till fyra vardagar i veckan från kl. 13-22. Arbete varannan helg kl. 14-21.

Vi är en skärgårdsbutik med högt tempo under sommaren. Detta innebär att ansvariga i butiken har möjligheten att ta ut max 3 veckor under juni-augusti, då vi behöver vår duktiga personal på plats under högtrycket. 

Butikens öppettider:
Mån – Fre 07.00 – 22.00
Lör – Sön 08.00 – 21.00

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning på deltid. Provanställning tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse och lön enligt avtal. 

Personliga erfarenheter & meriter

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete inom handel. Du är 20år eller äldre. Du har ett matintresse och tycker om möten med kunder, försäljning och gillar att jobba i team. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och gillar variationen av högt och lågt tempo.